Commercieel talent

  • Account management
  • Brugge, België

Commercieel talent

Functieomschrijving

Als commercieel talent heb je de knowhow van IT en zorgen je commerciële vaardigheden ervoor dat je in staat bent aantrekkelijke offertes op te maken. Bovendien zie je het volledig zitten om met onze klanten hierover te negotiëren. Wat we nog wel het allerleukste aan jou vinden, is je mentaliteit. Problemen bestaan niet en je bent een echte teamplayer. De wensen van de klanten kan je namelijk perfect overbrengen naar een team van creatieve designers en gespecialiseerde programmeurs. De klantentevredenheid is van uiterst belang voor jou en probeer je dan ook hoog te houden! Je weet de toegevoegde waarde van onze dienstverlening gepassioneerd naar onze klanten te vertalen.

Vereisten

Heb je een IT gerelateerd diploma of relevante werkervaring én beschik je over sterke communicatieve vaardigheden? Je bent dynamisch, goed georganiseerd en proactief. Offertes zelfstandig opmaken, lijkt je geen probleem. Het internet en digitale toepassingen kennen bovendien geen geheimen voor jou!


Bonus points

Heb je kennis van online marketing en volg je de digitale trends op de voet? Kan je je bovendien goed uitdrukken in het Nederlands, but also in English? Laat het dan zeker weten!